Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Οι εμβολιασμοί για τη νέα γρίπη και οι εξωγήινοι

Όχι. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν έχει γίνει υποχείριο των δυνάμεων του σκότους. Ακόμα. Οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά της νέας γρίπης δεν έχουν στόχο να εμφυτέψουν σε όσους γίνεται περισσότερους ανθρώπους ουσίες σατανικές, που κυκλοφορώντας στο αίμα τους θα τους κάνουν αυτομάτως υποχείρια του σατανά και των «αγγέλων του σκότους». Ούτε οι γιατροί που ανά τον κόσμο έσπευσαν πρώτοι να εμβολιαστούν υπηρετούν εκουσίως ή ακουσίως ένα σχέδιο σατανικό, σαν αυτό το φοβερό μυστικό, που κρύβεται στις τέσσερις πανύψηλες γρανιτένιες πλάκες που βρέθηκαν –ουδείς γνωρίζει πώς- στην πολιτεία της Georgia των ΗΠΑ (η Αμερική φταίει για όλα, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) πάνω στις οποίες είναι γραμμένες σε οκτώ γλώσσες οι δέκα εντολές του σατανά, που δίνουν οδηγίες για το επιδιωκόμενο παγκόσμιο κράτος με τη μία γλώσσα, το ενιαίο δικαστικό σύστημα και τον πληθυσμό των 500 εκατομμυρίων ανθρώπων επί της γης. Οχι. Δεν είναι σχέδιο του σατανά η ύπαρξη υδραργύρου στα εμβόλια αυτά. Υδράργυρος υπάρχει και στα εμβόλια, που κάνουμε στα παιδιά μας εδώ και δεκαετίες.


Η εξήγηση είναι απλή, μα εξίσου θεαματική. Οι εξωγήινοι βρίσκονται πίσω από τους μαζικούς εμβολιασμούς. Ναι. Οι εξωγήινοι. Μάλιστα, όσοι συνομήλικοι θυμάστε με νοσταλγία εκείνη την υπέροχη σειρά επιστημονικής φαντασίας των 80s, το διαστημόπλοιο "Γκαλάκτικα", αυτή είναι περίπου η εικόνα τους. Ερχονται από τα βάθη του σύμπαντος, είναι φτυστοί εμείς, τεχνολογικά ανώτεροι και δια των εμβολιασμών κατά της νέας γρίπης μας δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Να τους καταλάβουμε και να μας καταλάβουν. Ετσι, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να ζήσουμε όλοι μαζί, αυτοί καλά και μεις καλύτερα και να μην πάρουν των ομματιών τους και συνεχίσουν απογοητευμένοι το ταξίδι τους στο σύμπαν και χάσουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε οσονούπω σκούτερ, που να πετάνε σαν και κείνο που οδηγούσε εκείνος ο Απόλλο (σ.σ. σιγά τον κούκλο βρε) που είχε κλέψει τις καρδιές των κοριτσόπουλων της γενιάς μου.


Εν τέλει, το δίλημμα ενώπιον του οποίου βρισκόμαστε ενόψει των εμβολιασμών του γενικού πληθυσμού είναι απλό. Οσοι είστε απολύτως ευχαριστημένοι με την υφιστάμενη κατάσταση, ξέρετε με τον Εμινίδη βουλευτή, τον Τιάκα πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, τον Καρατζαφέρη επαναστάτη και την Παπαρήγα ζωσμένη φυσεκλίκια να κάνει πόλεμο με νύφες και μ' αγγόνια, μην κάνετε το εμβόλιο. Διότι εάν οι εξωγήινοι λύσουν το πρόβλημα της επικοινωνίας και αποφασίσουν να τερματίσουν το ταξίδι τους σε τούτο τον μικρό πλανήτη μπορεί να υπάρξουν θεαματικές αλλαγές. Εάν όμως θεωρείτε ότι επιτέλους κάτι πρέπει να αλλάξει σπεύσετε να κάνετε το εμβόλιο.


Εγώ πάντως -καλού κακού- το έχω ήδη κάνει. Κι ας μου κάθεται στο στομάχι εκείνος ο φλώρος ο Απόλλο. Σιγά τον κούκλο βρε.


Νίκος Σπιτσέρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου